Sunday, May 9, 2010

..Mother's Day..

HAPPY MOTHER'S DAY TO MY MOM, ZALAHA MOHAMAD (even she's not reading my blog hehe)

Mak, I love you - you always have the magic and power over me.

Like if I'm sick or feeling down, all I have to do is call my mom and magically, I'll feel better. She's my healer :)

*alang-alang buat tag from Puan Apid ni sekali.

Letakkan gambar anda bersama ibu anda. Tak kesah candid atau pose.

Ceritakan apa yang berlaku dalam gambar ni.
This was taken in 2007, during Mak and Abah's first time visiting me in JB. Time ni kat Jusco Tebrau City, tengah tunggu Abah pergi toilet. Masa ni I belum kawen lagi and baru je tukar kerja ke V******.
And owh, Mak was wearing my baju sebab actually Mak Abah dari KL ni, initially tak plan pun nak datang JB. Tapi kena settlekan hal kereta masa tu, so they have to come to JB to settle it before going back to Terengganu. Maka baju yang dibawa tak cukup so datang shopping ke Jusco ni untuk baju hari esoknya.

I nak tag my sis and semua orang yang nak buat :)