Monday, September 20, 2010

..Raya 2010 Day 1..

Plan nak ambik gambar masa siap-siap nak gi solat raya tak kesampaian. Almaklumlah, hp tak canggih tak de camera, pastu compact digicam dah rosak, and DSLR ku terkunci bersama 'seseorang'. Sadisnya rasa. Frust :(

Solat raya dekat masjid baru belakang Sekolah Menengah Chukai tu. So kira tahun pertama solat raya untuk masjid ni.

Lepas solat, makan-makan sambil menunggu buyan and the gang and the family datang.

Then bersiap-siap untuk bergambar famili. Tema untuk tahun ini ialah Merah Hitam.

Hmm, tengok sapa yang setting tripod. Adehla...



*Gambar tidak complete atas sebab seseorang itu masih 'terkunci' sehinggalah selesai sesi penggambaran.

**Gambar-gambar dicuri dari facebook buyan.

Pukul 12 tengahari, En Hubby and me bertolak ke Kuala Terengganu. - giliran di belah mertua pulak :) Pukul 2lebih sampai lah kami.

Malamnya kami pergi beraya ke rumah nenek saya. Lepak sana sampai pukul 1130 malam - masak lontong dan nasi tomato.

The end of raya day 1.


2 comments:

yatie chomeyl said...

siapa yg terkunci izza?

mygoldpen said...

bkn terkunci sbenarnye..adik laki tu balik lewat mlm rye, pastu tdo kunci bilik, pg rye over-slept plop..kejut2 xbgn2..