Friday, October 8, 2010

.Dialog Sengal..

*Entri yang dah lama terkepam kat draft, lalu terlupa nak post... :)

Dialog hari Sabtu lepas tatkala si suami bersiap-siap nak pergi kerja setelah boss nya 'suggest’ masuk kerja untuk trobleshoot problem.

Wife : Hari-hari kerja. Hari ni kerja, esok pun kerja lagi (membebel dengan nada merajuk)
Husband: Hari ni je saya pergi keje. Esok tak gi. Kita gi tgk wayang. Nak?
Wife : Tak nak. Kalau awak sayang saya, kita gi Redbox (tetibe jek, tak releven langsung :P )
Husband: Alaa…Malaslah. Orang nak rehat-rehat, pergi Redbox kena jerit-jerit…
Wife: Awak memanglaa.. tak sayang saya...

Haha. Nasib baik si suami sabar layan karenah si isteri tu.

No comments: