Thursday, October 28, 2010

..Jiranku..

Akhirnya jiran kami 'bertegur sapa' jugak dengan kami malam tadi.

Ayat dia "Boleh tolong parking kereta kat tempat lain tak? Susah nak keluar pagi-pagi"

Rasanya tak delah En Hubby ambik space depan rumah dia pun sampai susah nak keluar

Hahaha. I mean, they didn't show up when we invited them to our last year's open house, and I didn't recall her ever saying thank you for the present for her newborn baby...

Huhu, tak baiknya aku mengungkit-ngungkit. Entahla, rasa macam terkilan. Ingatkan dia pemalu nak tegur-tegur selama ni, tapi kalau dah sound macam tu, takkan pemalu kot?

Geram pulak rasa...

3 comments:

.::MRS SUHAIDI::. said...

ignore je org mcm tu..at least kite dh try to be nice...:)

awesome blossom said...

ek en neee.. giler poyo jiran ko

mygoldpen said...

yan: aah, sy mmg ignore jela lps ni
fatma: mmg poyossss