Wednesday, October 6, 2010

..My first tudung syria & 7 Spice..

Agak tak konpiden nak pakai tudung ni walaupun bermuka panjang (*orang kata muka panjang sesuai pkai tudung ni - ye ke?). Yela, walaupun panjang , tapi tidak bujur, malahan bersegi empat. Haha.

Tapi masa pergi pesta konvo UTM last week, banyaknya orang jual jadi teringinlah pulak.

Rupaku bertudung syria:
Ni cerita hari sabtu lepas makan kat 7Spice Indian Cuisine(south and north india food). Restaurant ni dekat area Danga Bay.


Saya makan Chicken beriani rice (pedas giler sampai sakit perut) dengan Udang *tak ingat nama, tapi dia masak dengan butter+tomato sauce. Sedap :)

En Hubby makan roti Afgan dan roti *tak ingat nama lagi dengan kuah ayam *pun lupa nama. Pun sedap :)


Seronok dapat makan atas daun pisang :)

2 comments:

yatie chomeyl said...

shedapnya..terliur2x

mygoldpen said...

sedap tapi ns beriani dia pedas sgt2...