Tuesday, November 29, 2011

..Puss In Boots..

The truth is, I was quite disappointed. It's not as entertaining as I expected.

The first half an hour dah rasa macam ''Macam tak best jek. Tak kelakar mana pun''

I just don't love the storyline. En Hubby felt the same way, too.

So I keep on telling him afterwards, ''Rugi jek tengok cite ni. Baik tengok Twilight'' hehehe, sempat lagi berpolitik.

However, I still love the all eye-thing Puss did to melt people's heart.

And to compare with the last animation movie we watched, The Smurf, this one is definitely better.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Monday, November 28, 2011

..Twilight:Breaking Dawn vs Puss In Boots..

So which one wins?

Of course the Puss In Boots -since this is the favourite genre En Hubby and I have in common.

Too bad he does not fancy modern vampire movies :( *kalau movie 'vampire-van helsing' yang lama tu tengok 10 kali pun tak pe, ish ish..

But I will try to make En Hubby want to watch it *nak tengok Bella and Edward kahwin....

So we'll have a movie-date tonight :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Friday, November 25, 2011

..Fortunes and Fate..

This has always been my favourite quote ever:

''We make our own fortunes and we call them fate'' -Earl of Beaconsfield-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Wednesday, November 23, 2011

..Lemau..

Lemaunya perasaan nak kerja after 4 very-unproductive days. 

Hari ni saya ada bawak kek batik ke ofis.  Ada orang komen biskut marie tu macam lemau. Haha.  Sesuailah dengan mood ai ni.


Published with Blogger-droid v2.0.1

Monday, November 21, 2011

..If It Is Important..



Btw, how is your Monday? *well, it's still Sunday here to me...

Saturday, November 19, 2011

..Diskusi Ibu-ibu..

I got stucked in the middle of moms' discussion regarding their kids' academical achievement.

Si ibu A cakap anak dia top in class..
Si ibu B tak nak kalah, terus bagi tau anak dia score A untuk semua subjek..
Dan ada si ibu C siap hantar anak pergi tuisyen, yang menurut ibu B, kalau dia ada duit lebih pun akan dihantar jugak ke tuisyen.
Dan juga cerita anak-anak itu dijanjikan dengan hadiah yang macam-macam kalau score in their exam......

Saya yang tak ada naluri keibuaan ni terasa macam kelakar. *Hahaha, nak gelak dulu...

Sebabnya, yang tengah dibincangkan itu adalah kanak-kanak tadika. Sungguh competitive dan hopeful dan bersungguh-sungguh ibu-ibu ini nak anak mereka belajar di tadika seolah-olah macam dah nak ambik SPM.

Deep in my heart, I feel sorry for the kids. Patutke umur 5, 6 tahun tu dah dipaksa belajar, siap tuisyen segala? I really don't understand why is it such a big deal for the kindergarten kids to achieve 'good grade' what-so-ever?

But then again, that's just my opinion. Like I said - I don't have that motherly instinct yet.

Wednesday, November 16, 2011

..When History Repeats Itself..

I'll be having a 'long' weekend this week, so officially 2009 history repeats itself.

I hope the economy will re-bounce back :(

Amin.


Published with Blogger-droid v2.0.1

..Sup Ekor + Tulang..

Grr...geram betul kat Blogger-droid version baru ni. Konon-konon ada auto-publish feature, tapi yang scheduled on 14 Nov hari tu tak dipublish pon...huhu. *ke saya yang tak reti guna ni..

Ok, enough being mad at blogger-droid. Hehe.

Actually I posted a pic of my first sup ekor attempt. Together with the sambal kicap which was also a first attempt.

Tapi sup ekor tu saya pakai resepi yang biasa buat sup tulang je pun. Ni pun campur sekali dengan tulang, sebab ekor dapat sikit je masa korban hari tu :p

So bolehlah nak update segmen 'one week one recipe' ai tu..ngeh3x


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sunday, November 13, 2011

..The Garbage Issue..

When I 'promoted' my friends to use reusable bag to shop, one response I got was - "Nanti tak ada plastic bag nak buat buang sampah"

Well, I don't really have the solution - but I think, instead of we giving excuses NOT to use reusable green bags, why don't we find a way of how to reduce our daily waste, right?

Besides, it kinda scary to read everywhere about how the world now is not enough for 7billion people -I don't think we could afford any space for dumping site, so it's really time to not be wasteful.


Sunday, November 6, 2011

..Salam Aidiladha..

Dah malam baru nak wish hehehe..

Btw, semalam and hari ni belajar buat laksa johor dan Alhamdulillah, berjaya :)

But of course lah tak buat sorang-sorang. Kat Kemaman, team laksa Johor sampai 4 orang. Kat Kuala terengganu, team laksa adalah 3 orang. Lebih kurang 3 jam jugak preparation+cooking time. Nak sediakan bahan-bahan tumis lagi, tumbuk udang kering + ikan kering, buat sambal belacan lagi, blend ikan dan udang lagi huhu. Kalau sorang-sorang rasanya tak ada kekuatan kot saya nak buat :p

Lepas tu, Masterchef malam ni Uji Rasa laksa Johor pulak tu, bolehlah berlagak konon-konon tahu ingredients tu *padahal bawanh merah dengan bawang besar pub tak reti nak beza rasa dia macam mana

Gini lah rupa laksa Johor *courtesy of Uncle Google.

Friday, November 4, 2011

..Balik kampung..

*senyum sampai telinga


Mak dah siap bagitau nak pergi beli murtabak kegemaran anakandanya ini.

And tak sabar for tomorrow's program jugak.

Please pray for our safe journey

Selamat hari raya aidiladha to all muslims :)


Published with Blogger-droid v2.0

Thursday, November 3, 2011

..Taking Chances..

''More often in life, we end up regretting the chances in life that we had, but didn't take them; than those chances that we took and wished we hadn't''

I have these few regrets in life that are still with me up until now.  All those chances that I let it slipped away still sometimes bugging me. 

I wish I had more guts and courage back then.

And I wish someday I can live with the decision of not taking them :(


Published with Blogger-droid v2.0

Tuesday, November 1, 2011

..Romantic #2..

En Hubby called just now - to tell me that today's date is such a beautiful date 1/11/11. 


In fact, he'd always call everytime he sees or acknowledges something interesting or extra-ordinary on his way to work/home. 


Some of my friends heran tengok, ''rajinnya husband ko call.  dah kahwin and dah duduk sekali pun masih call2'' huhu.


Tapi bukanlah bargayut lama-lama pun.  Setiap kali call tak sampai seminit pun. 


Anyway, I find it very romantic and sweet that he thinks of me everytime he sees new and interesting things :)


Published with Blogger-droid v2.0