Monday, January 10, 2011

..not that typical lady driver..

Huhu. Title macam apa jek. Tapi memang geram sangat pagi tadi, on the way pergi kerja.

Ada satu van kilang biru, nak switch ke lane kanan tapi tak tengok dulu, main masuk jek. Nasib i yang kat lane kanan tu sempat elak masuk ke lane sebelah kanan i. Nasib baik jugak tak de kereta kat lane sebelah masa tu.

I yang geram terus honk. And maybe driver tu nampak mulut i yang cakap ''bengong''.

Pastu dia pulak yang honk-honk i then macam kejar kereta i siap bagi-bagi lampu. Dah memang salah dia kenapa dia pulak nak marah-marah i, mentang-mentanglah kita ni perempuan.

Tapi i memang tak bagi can dia potong langsung sampailah van tu hilang dari pandangan. On the road, when i'm mad, i can be very brave and drive like crazy. Not a good attitude, i know, but at least those egoistic + stu**d male driver can't easily bully me.

Kalau dah buat salah kenapa nak melenting kalau lady driver yang honk?
Published with Blogger-droid v1.6.5

3 comments:

.::MRS SUHAIDI::. said...

Sooo true!!!ajarlah saye nk update via phone tu...

mygoldpen said...

tu dh berjaye buat kan... :P

.::MRS SUHAIDI::. said...

Tq sistah *muahh