Wednesday, October 27, 2010

..Demam..

Immune system jadi lemah gara-gara stress.

Tambah pulak dengan keadaan berjerebu ni, maka demamlah saya.

Hari Isnin dah start, tapi gagah jugak pergi kerja. Then yesterday, - not getting any better, so I took medical leave. Malam tadi tidurterganggu sebab batuk teruk betul. Yang tak tahan sakit dekat ulu hatieverytime batuk. Seksanya..

Hari ni pergi kerja. Rasanya ubat klinik panel ni memang power betul.Bila makan je, hilang semua rasa biasa-bisa badan. Sakit tekak puntak terasa as per the Doctor said "Saya bagi awak ubat supaya tak rasa letih".Tapi after 12 hours, saya akan start menggigil-gigil balik, bisa-bisa badan pun terasa balik.

Hmm..rasanya tahun ni selalu sakitlah..

3 comments:

efa fairuz said...

selalu stress kot..tu yg selalu sakit.. uhuh

.::MRS SUHAIDI::. said...

get well soon n betul la sbb slalu stress tu..yan doakan along n sham cpt2 dpt job kt sini...:)

mygoldpen said...

efa:aah, doktor pn suruh bertenang-tenang huhu
yan: tau x bila demam sy start betul2 kebah? the moment i heard u safely delivered soffea..gembire sgt :)