Tuesday, September 27, 2011

..unquote..

From my favorite movie "Before Sunrise". Again. *Didn't I warn you I'll be quoting them again?




"I'm the most harmless person. The only person I could really hurt is myself"





Enough said.

Monday, September 26, 2011

..It's Up To Me..

Yes, it's all up to me.

I can choose to whine and go on like this all my life:

"Why do I have to struggle for this while others have it naturally?"

Or I can choose to tell this to myself, instead:

"I'm starting with the simplest and working my way to the scariest".

Sunday, September 25, 2011

..Another Wonderful Lips Product..


First of all, thanks a lot to my sis for giving me this efficient product as one of my last birthday's present.

I did mention here that it was quite problematic for me to wear lipstick/lip gloss because after 10 minutes applied, the lipstick/lip gloss layer will dry out and and become flaky.

With this Lips & Cheek Stain from Bodyshop, I can wear lipstick / lip gloss with no worries now :) *ewah, ni betul-betul macam iklan ni :p

Just apply this before lipstick and lip gloss

And it works as a blusher, too!

Friday, September 23, 2011

..Nasi Kandaq?..

This is weird. And gedik jugak.

I've spent almost 5 and a 1/2 years in Penang, but during those times, I had never tried Nasi kandar. Not even once. Not sure why, but I just didn't feel like trying. Maybe I didn't really like the idea of curry food.

But this year, around May, masa ikut En Hubby training kat PJ, ada ternampak satu kedai Nasi Kandar Pelita, hati saya melonjak-lonjak nak cuba.

Nasib baik En Hubby layan kan aje bini nya ni.

Sotong:


*Yang ni En Hubby punya nasi, dia tak request kuah campur-campur tuh..Rugi, rugi :P
Ini saya punya :)


Turned out - "Menyesalnya dulu duk Penang tak pernah try...."

Hmmm.

Thursday, September 22, 2011

..Sneak Peek of Best Nasi Ayam Penyet (so far)..

Why sneak peek?

Because yang ni En Hubby tapaukan untuk I last weekend time kemaruk nak makan nasi ayam penyet. And after eating this, saya terus - ''Sedapnya....nak kena gi makan kedai tu'', so nanti I'll blog about the kedai makan (Saung Sunda Sawagi) once I pergi :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Tuesday, September 20, 2011

..Keropok Lekor Celup Tepung..

Kalau datang terengganu, silalah rasa keropok yang digoreng begini. Sedappp!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Monday, September 19, 2011

..Once Upon A Time..

Those were on my early working days...




Taken this on last Sunday masa pergi beraya umah Hubby's friend at Ulu tiram.

Rindu? Maybe not, but still, the experiences are priceless!!

Sunday, September 18, 2011

..Macaron..

Since the first time I saw the pictures on internet, I couldn't resist the temptation to try this:

*sorry for the blurry pics, taken via handphone

So since yesterday ada buat makan-makan sikit, early of last week I pun propose lah kat En Hubby - nak beli untuk tetamu-tetamu (padahal tuan rumah ni yang nak sangat rasa). Harga dia -mak aihh, tapi nak rasa punya pasal order jugaklah 50 bijik. I google "Macaron in JB" maka terjumpa blog ini.

Saya order dua flavor - cheese and blueberry in mix colors, size lebih kurang syiling 50 sen. Rasa dia manis, which I like :) between cheese and blueberry, I prefer cheese flavor. For 50 pcs tu, harga die RM75.

Tapi bila susun macam ni, almost everybody ingat perhiasan haha.

Thanks to En Hubby yang sanggup layan saya pergi ambik sampai ke Permas sinun.

Nanti nak order lagilah, but En hubby dah bagi cabaran untuk saya buat sendiri. Erk?? Tak mampu nak menyahut cabaran itu rasanya....

Wednesday, September 14, 2011

..Tips Murah Rezeki..

Got this useful tips this morning from Ikim.fm on the way to work - tips supaya Allah murahkan rezeki kita.

1. Bangun awal sebelum subuh
2. Jangan tinggal solat 5 waktu
3. Buat baik pada ibubapa - sentiasa memberi dan jangan berkira dengan ibubapa
4. Zakat dan sedekah

....and then I got distracted due to sudden traffic jam on the road - ada accident pulak kat depan so I wasn't focusing to the radio anymore, so I'm not sure there's a no.5.

So if anyone ada terdengar jugak, please share ye :)

All in all, the key point is - the more we give, the more Allah will give to us. Insya Allah.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Wednesday, September 7, 2011

..Ramadhan Tahun Ini..

I know, I know. It's Syawal already.

But still, I must 'show-off' my GRAND iftar ;P

Of course not as in the-5-star-dining-place but 5-star-beloved-people :P. Since this year's raya turn goes to En hubby's home, maka saya dapat kelebihan 2 hari buka puasa kat rumah famili saya hehe. Tapi satu hari je pun ambik gambar.



Yang ni masa berbuka umah family-in-law:
And as a summary, the only better-than-last-year improvement thing to me is - berjaya mengawal nafsu makan. Kalau pergi bazar, saya cuma aim for main meal (which is mostly Nasi Ayam Penyet) SAHAJA dan tidak mengarut nak beli tu, nak beli ni.

Owh, one more thing, saya berjaya bangun dan sediakan meal for every sahur (walaupun 'sediakan sahur' tu mostly adalah bermaksud panaskan meal yang disediakan terlebih dahulu pada malamnya).


But to be honest, Ramadhan this year to me - saya sangat terkilan sebab tak begitu manfaatkan bulan ni sebaiknya. Semoga bertemu lagi tahun depan... Insya Allah.

Monday, September 5, 2011

..Back to Stress Mode..

Back to work.

*hmm, macam manalah nak happy kerja kan, belum apa-apa dah declare stress.



Published with Blogger-droid v1.7.4

Friday, September 2, 2011

..Syukur..

I just want to remind myself - that I'm very thankful for everything that I have. Although some people seem to really enjoying mencanang kekuranganku ke satu kampung, tapi tak pelah. Biarlah. Alhamdulillah.
Published with Blogger-droid v1.7.4