Tuesday, May 15, 2012

..The Proposal..

Ni entri merapu meraban.

Malam tadi baru tengok one of Schawal? punya episod cinta? yang ada proposal scene tu? *haha, apsal banyak question mark??
Seriously, I felt green. *wah, dah lama tak guna perkataan green to describe dizziness, nausea..

I don't understand the significance of that proposal thingy when both of them were already talking about getting married. Or has it become the new culture in Malayland already - me je yang katak bawah tempurung??

And to me, it's not sweet at all since Awal's proposal line was from Syurga Cinta kan?

Tak tahulah tang mana yang sweetnya..hehe. But then again, maybe I was just not into that kind of romantic stuff, especially in real life *although, how real can entertainers' life be?

Like I said, this one is so merapu meraban.

5 comments:

Jid Othman said...

xpnh tngk pun...hihi

mygoldpen said...

hihi...aku obsessed sket bab2 wedding, suke tgk hantaran la, hand-bouquetla, pelaminla..tu sapai tertgk jgk tu,,haih...

mygoldpen said...

hihi...aku obsessed sket bab2 wedding, suke tgk hantaran la, hand-bouquetla, pelaminla..tu sapai tertgk jgk tu,,haih...

Hanin Farhana said...

tertengok jugak the program.. nama ape ntah.. Schawal? tu pon sebab my sisters yang beriye nak tengok.. and memang jengkel jugak la.. sebab rase macam buat-buat je.. perlu ke the whole thing in daily life nak tunjuk? so what kalau awal tu sweet sangat? dah memang tu wife dia.. hmmm..

mygoldpen said...

mmg jengkel..esp bile nk mengikut2sgt budaya barat..melutut bagai, on air pulak tu..huhu *just don't get it*