Monday, February 15, 2010

..the designer handbag..

ni entry sengal. haha.

saya bukan peminat handbag. but i have to admit that deep down there is a little keinginan nak memiliki designer handbag. see, i warned you this is a sengal entry. tapi keinginan tu sikit jela. for now :P

tapi, me being rational and being me - menghabiskan beribu2 ringgit just for a handbag? ok, i know it's not just handbag, but still, sayangnya duit...

tapi tulah, kalau beli magazine banyak sangat lah iklan designer handbags ni buat i terliur je.

i pernah mengutarakan permasalahan ini pada hubby dearest - tapi respondnya agak sarcastic di situ - i quote " kalau beli yang ori pun, orang tau ke yang itu ori" haha. macam tahu je niat tak baik i.

sudahlah. i pun tau i takkan beli designer hangbag ni - i was not born i luxury and don't live in one either. so kita bersederhana jelah (ayat macam nak sedapkan hati jek wakakak)

lagipun saya jenis yang tak pandai nak jaga harta benda. so, adakah sesuai? nak beli bukan senang, nak kena saving beberapa bulan gak tu, and kalau lepas beli tak pandai jaga - huhu, kerugian..

haih, this is so tempting btw.



gambar dicilok dari sini

2 comments:

.::MRS SUHAIDI::. said...

wow....i love d 1st one punyer bag tu....hmmm...act,mmg org pun xtau kot ori ke x...except yg mmg dh biase ngn designer bag ni maybe tau...tp membazir la spend thousand2 for handbag....baik beli mende lain...haha...-just my thought...

mygoldpen said...

i totally agree with you..hehe..banyak mende buleh dibeli dengan harga sebijik handbag itu.. :p