Sunday, June 26, 2011

..Kisah Saya, Tudung dan Encik Suami..

Sejak beberapa bulan ni saya macam addicted to tudung pulak. Which comes to En Hubby concern "Kenapa selalu sangat beli tudung ni, tak cukup lagi ke, beli-beli tapi tak pakai pun, hanger-hanger tudung tu dah penuh dah.." and so on..

Tapi bulan ni saya 'rasa' macam tak de beli tudung so dengan bangganya saya bagitau achievement ni kat En hubby. Tapi tak pulak dia puji achievement saya tu...

Btw, hobi tengok blogshop tudung masih continue on. Satu hari En hubby tengok saya duk belek-belek satu blog tudung ni..

En Hubby : nak beli tudung ke?
Me : takla, tengok jek... (guna intonasi ala-ala sayu sket)
En Hubby : hmm..belilah kalau nak beli..



Hehehe...


2 comments:

H.a.y.a.t.i said...

izza... slalu kau bloghopping gi cari tudung kat maner... aku dah lamer tak beli tudung online :)

mygoldpen said...

petite, ko dh ok ke?dh leh g keje ke?

btw, yg aku plg selesa beli kt http://www.asteriskboutique.com

pastu ade a few kat fb - Bonda IiZetty, Qaira Hijab Ainil Hawa II, ErnieKhairina collections

mari shopping :)