Wednesday, January 13, 2010

..A Beginning To A Healthier Life..

Ini cerita sabtu lepas.

Susah nak merealisasikan permintaanku yang satu ini tapi saya memahami keadaan lutut En Hubby yang dislocated since he was form 4 masa lompat tinggi. kalau siapa yang kenal dia maybe perasan cara jalan dia pelik sedikit. kalau lari lagilah pelik...hehe. opsss, I'm sorry Bee

Gitula ceritanya (atau alasan kenapa tak pernah melakukan aktiviti sihat ni sejak dah kawen ni)

But this year, kata azam baru nak exercise regularly jadi kenalah paksa En Hubby ni pergi JOGGING. dia pun actually memang suka bersukan kalau tidak kerana lututnya itu.

Venue : Hutan Bandar Mutiara Rini (rasanyalah, kalau salah tolong betulkan hehe)
Time: 730+++ am (banyak plus plus tu)

En Hubby memulakan sesi jogging.



workout pulak.

Cam-whoring juga :P

hope to make this healthy activity as regular as possible.

2 comments:

.::MRS SUHAIDI::. said...

comel sungguh Mr & Mrs Sham ni...pic sham tgh workout tuskali tgk mcm tgh duk atas buai plk..hehe...

mygoldpen said...

duk atas buai?huhuhu..xnmpak mcm bersunguh2 mengeluarkan peluh ke....hahaha..