Sunday, January 3, 2010

..Papadom..

baru terhegeh-hegeh nak tengok Papadom.

dulu masa cerita ni ada kat wayang, ada jugak ajak Hubby pergi tengok tapi dia macam tak berapa nak jek. tak bestlah kalau paksa-paksa nanti dia tak enjoy, i pun tak enjoy lah.

kelakar dan sedih at the same time.

Liyana Jasmay is the real actress la - patutla menang Best Actress Award. suka tengok dia punya acting - so natural. Afdlin tak payah cakaplah - memang superb.

tapi kenapa part yang ada boria and scene kat bilik kuliah dekat-dekat nak ending tu terasa macam menonton filem A razak Mohaideen pulak ek?

but anyway, menghiburkan.

1 comment:

Aizwan Ali said...

tuan blog... kalau nak tengok movie2 lain, leh singgah ke blog saya...