Thursday, June 3, 2010

..DEMI..

Hari tu tertengok filem "Hanya Kawan" yang Ella berlakon tu. Wah, rupa-rupanya saya masih ingat lirik lagu dan boleh nyanyi dengan jayanya semua lagu Ella. Saya dulu memang die-hard fan Ella. Dululah.. Sekarang tak minat dah sejak dia suka bercakap sambil pintal-pintal hujung rambut. *erk, ampun....

Ni one of my favourite dulu - masa form 4 kot lagu ni keluar. See, dulu dia cool and tak dressing seksi-seksi kan..hehe.


P/S : And movie tu ada jugak lagu Bedroom Window from band Nice Stupid Playground..Rindu nak dengar local alternative band dolu-dolu.

2 comments:

.::MRS SUHAIDI::. said...

saye pun begitu jugeee...hehehe

mygoldpen said...

jom karaoke lagu ella :P