Friday, June 11, 2010

..owh, it's World Cup season already..



Malam ni Mexico lawan pasukan pilihan saya, Afrika Selatan :)

Haha. Kenapakah Afrika Selatan? *padahal sekali pun tak pernah tengok diorang main. And as a matter of fact, tak pernah jugak tengok mana-mana team lain yang qualified to World Cup.

Since South Africa is this year's host country, so I'm rooting for the team gara-gara terpengaruh dengan Invictus lah ni :P *Aci ke macam tu? Manalah tahu sejarah diorang menang Rugby's World Cup 1995 berulang kan?

Oklah, good luck everyone, with whichever your favourite team :)

2 comments:

.::MRS SUHAIDI::. said...

me plak dis year mcm xde mood la nk tgk...En.Hubby plak yang take over..biase dia xlayan sgt..huhu...hmm,yan sokong team yg leh masuk final nnt..hehehe....aci x

.::MRS SUHAIDI::. said...

me plak dis year mcm xde mood la nk tgk...En.Hubby plak yang take over..biase dia xlayan sgt..huhu...hmm,yan sokong team yg leh masuk final nnt..hehehe....aci x