Monday, June 14, 2010

..Sup Ekor yang Tidak Sengaja..

Sebelum ni saya macam tak berani nak try sup ekor. Macam geli-geli nak try.

Tapi malam tadi bila waitress tersalah ambik order, tiba-tiba "Wah, sedap rupanya"

En Hubby order Sup Campur, tapi bila sup tu sampai tak rupa macam sup campur pun. Saya ingatkan sup tulang jadi saya rembat jelah.

Pastu masa nak bayar check balik apa yang diorang hantar tu. Terkejut bila dengar "sup ekor". Tak sangka pulak sedap.

Patutlah si Buyan itu suka sangat..hehe

3 comments:

~Am said...

laa...kesiannya umur dah nak dekat 30 baru tau sup ekor tu sedap...huhuhuhu... ;P

.::MRS SUHAIDI::. said...

haa....itula..sape suke sup tulang mmg akan suka sup ekor jgk...sedap kan...hehe...nnt kite try lagi kat area cni plk ok...*wink

mygoldpen said...

bolo : betul, dah kerugian selama 28 thn nih :)

buyan : mmg sedap sgt2..rupenye ade tulang..along igt sup ekor mcm lembik2 hehehe