Wednesday, December 30, 2009

..Pertemuan Mak Buyungs..

hehe...ok2, correction.


Pertemuan dengan Mak Buyungs


I'm not yet in that category huhu.


ini cerita minggu lepas sebenarnya. catching up after dah lebih kurang setahun tak lunch bersama di kantin V****** (apa motif letak arsterisk ni) kat McD Kulai lepas kerja last Monday.


Kak Ain dah meninggalkan kami setahun yang lalu dan berkarier di tempat lain. Anim and me masih setia di V****** (hehe lagi)






Kiri - Kak Ain dah 3 months pregnant , Kanan - Anim dah 7 months. sweetnya nanti anak-anak mereka lahir tahun yang sama then boleh hantar anak gi sekolah sama-sama :)


yang tengah muka tak semenggah tu bila lagi, u may ask - haha nanti-nanti bila dah, i for sure akan war-warkan ke seantero dunia.


insyaAllah.

2 comments:

anggerik said...

insyallah tak lama lagi tu.. kami semua doakan

mygoldpen said...

insyaAllah :)