Friday, April 23, 2010

..Chunky Loaded..

I'm not a fan of Pizza Hut. Biasanya kalau ada orang nak belanja Pizza or kawan-kawan ajak get together at Pizza, I'll try to persuade them to change the venue. Kalau datang mood tak masak and terasa nak order je, saya mesti cepat-cepat suggestkan MacD sebelum En Hubby suggest Pizza Hut.

Tak tahu kenapa saya tak mampu nak makan banyak pizza. Biasanya setakat satu slice saja. Terasa kerugian di situ sebab cepat sangat kenyang heh.

Walau bagaimanapun, Isnin baru ni tengok iklan pizza yang baru - Chunky Loaded yang berlapis-lapis tu, haih, tergugat selera i.



Apa lagi. Terus dial 1-300-88-2525

Chunky Loaded Pizza. *Dlm iklan kemain cantik


New Honey BBQ Chicken Wing - well, i prefer the original one


Air Oren Twister yang sedap

Moral value : Jangan mudah terpengaruh dengan iklan di tv. Bukan tak sedap, tapi saya tetap tak leh makan banyak. Slice kedua ku paksa-paksa juga sebab tak nak membazir. Bak kata orang terengganu - "Nebeng" hehe.


2 comments:

.::MRS SUHAIDI::. said...

Along:saye pun terpengaruh aritu ngn chunky loaded tu...bile smpi mmg indah kabar dari rupe...pelik caner la iklan dia boleh senget table padahal nipis sajork...n xsedap...:(

mygoldpen said...

haha, kte mmg mudah terpengaruh klu iklan makanan kan..lain kali kene tetapkan iman di dada..hehe