Thursday, May 6, 2010

..Aku seekor semut..

Saya tak de skill mengedit gambar.

Makanya gambar-gambar semua ni adalah raw and unedited. *tak malu jek nak tunjuk gambar-gambar yang tak lawa ni kan? Please pardon me, saya budak baru belajar dan belum pandai-pandai lagi nih. Huhu.

Niat di hati nak fokus sang semut tapi semut-semut ini asyik lari-lari je time nak snap. Tensen betul.

bokehku tidak menjadi.. T_T

Manusia ni memang tak pernah puas kan? Saya macam bengang tengok gambar2 tak cantik lalu menyalahkan diri yang tak de lense 50mm. *bukan nak menyalahkan diri yang tak de skill. Haha.

Dah kemaruk lense itu pulak. Buyan, can I borrow yours? hehe, tetibe.

And owh, rupa-rupanya pokok ubi kayu mempnyai kombinasi warna yang menarik iaitu merah & hijau. Dan ada 'crosslink' effect pulak.

P/S : Ubi kayu ini En Hubby yang tanam :)

9 comments:

yatie chomeyl said...

my darling hubby pon baru angkut lens 50m, x sabar nok posing dgn lens baru ni hihih

mygoldpen said...

waaa...jelesnyer..kt jepun muroh sikit x dr malaysia?dh bereksperimen ke ngn lense baru tu?

.::MRS SUHAIDI::. said...

ololo.....cantikla pic2 u....sudah ok aper bokeh itu...jeles...nnt along blk pkai la lense i tu...no prob..

.::MRS SUHAIDI::. said...

ololo.....cantikla pic2 u....sudah ok aper bokeh itu...jeles...nnt along blk pkai la lense i tu...no prob..

.::MRS SUHAIDI::. said...

ololo.....cantikla pic2 u....sudah ok aper bokeh itu...jeles...nnt along blk pkai la lense i tu...no prob..

.::MRS SUHAIDI::. said...
This comment has been removed by the author.
.::MRS SUHAIDI::. said...
This comment has been removed by the author.
.::MRS SUHAIDI::. said...
This comment has been removed by the author.
mygoldpen said...

hehe, sure2, nnti sy akn pinjam.. :P