Friday, February 18, 2011

..Lempeng lesson..

Malam tadi belajar buat lempeng dengan En Hubby. Dah banyak kali dia request nak makan lempeng tapi saya tak reti buat huhu.

Memandangkan dia terer buat lempeng, maka dia ajarlah. Memang sonang sajo, tapi malas nak try buat selama ni sebab tak suka makan.

Dulu masa kecik seingat saya Mak ada buat untuk sarapan, tapi mungkin anak-anaknya ini kurang minat jadi dah tak jumpa setelah meningkat dewasa ni.

Yang saya buat malam tadi bentuknya tak menarik langsung maka saya tak de mood nak snap picture. Btw, bolehlah masukkan ke slot 'One Week One Recipe' ;P
Published with Blogger-droid v1.6.7

2 comments:

.::MRS SUHAIDI::. said...

baru je abah buat aritu...lempeng nyior....:)

mygoldpen said...

Hehe..abah ngn mak mmg suke lempeng nyior kn..sy xpandai buat :p