Saturday, November 6, 2010

..Entri Tertunda : Mak Abah's Departure for Haji..Part I

First of all, I really appreciate if anyone's reading this doakan Mak Abah diberikan kesihatan yang baik sepanjang menunaikan ibadah haji dan dipermudahkan segala urusan di sana dan selamat pulang nanti.

This entry contains a lot of pictures and a few captions. The actual date was 16th October'10 but as usual, i had to take about 2 weeks later to update things

Bertolak dari Kemaman ke Kuala Terengganu at about 7am.


Azan



Singgah dulu rumah nenek di Kuala Terengganu. Pukul 2pm, bertolak dari rumah nenek ke airport.

Rombongan ke airport sebanyak 5 kereta. Ni dekat Masjid Seberang Takir solat Zohor. (Owh, actually it was 6 cars- but my family-in-law balik solat kat rumah since rumah dekat-dekat area sini)

At Kuala Terengganu Airport:

Saya sebak sangat bila tengok Abah dukung and cium-cium Aisya because I know he'll surely miss Aisya so much...



Hmm..Aisya tak senyum..

Mak baru siap registration.





My family-in-laws..

Aisya sudah moody...

En Hubby and my FIL


Another touching moment - Tok Ma peluk Aisya.

Tengokla Mak Buyung yang dah 9 months masa tu...Tak nampak macam sarat pun :P

Rombongan kami..

Ery, Pali and Pami with Mak & Abah's luggage

This kid just have to do what every adults do - including angkat beg...

And tolak troli despite her height

*we are so lucky to have a few paparazzis in our family to successfully photograph the moments.



To be continued....

1 comment: