Monday, November 8, 2010

..Johor Food One Stop Centre..

Kalau datang Johor dan tak cukup masa nak try makanan-makanan Johor, maka datanglah ke sini:


Lokasi : Belakang Stesen Bas Larkin, bersebelahan Plaza Larkin.

Semua makanan Johor yang famous ada kat sini - mee bandung, mee rebus, asam pedas, soto, nasi beriani etc etc

We had breakfast once here and tried Kacang Pool - cicah roti dalam kuah - sedap, kuah dia rasa macam sardin.

And also Mee Rebus (kalau kat area Selangor mee macam ni dipanggil Mi Jawa).
Yang ni Mee Rebus Special - ada Udang celup tepung.

I think this is the best teh tarik ever. Teringat-ingat sampai sekarang.

2 comments:

Kehelan said...

sepupu2 akak kat johor pun tak pernah makan kacang pool... bila ajak diorg carik, nak carik kat mana yek? hehehehe

mygoldpen said...

kak kay, pasni leh la gi carik kat plaza larkin tuh... :)