Thursday, July 22, 2010

..RedBox..

First time pergi release tension di sini - 2 weeks ago (4th of July). Puaslah pujuk En Hubby last-last terpengaruh juge dia hehe. Ikut tips my officemate, Ms Tang katanya pergi awal-awal - murah sikit. Jadi memang awal lah kami pergi - as soon as Jusco Tebrau bukak :P

Since dah awal sangat, belum ramai orang, maka staff situ bagi kami bilik besar. Katanya kalau nanti ada orang, baru tukar bilik. Tapi sampai ke sudah kitorang memang kat bilik tu je tak de tukar-tukar.




Tengoklah tu - mentang-mentang bilik besar, semua penjuru nak ditestnya ;)


Sambil nyanyi sambil melantak.. :P

Sekian.

2 comments:

.::MRS SUHAIDI::. said...

x aci2..x ajak saye....:(

mygoldpen said...

hehe..nti kte mesti xde can nk nyanyik sbb ade penyanyi kecik itu :P - AKU, AKU TAK PERCAYA CINTA hahaha