Sunday, July 17, 2011

..Jurulatih Pertama..

Hubby went out-station last week. Pergi customer plant di Shenzhen, tapi dia stay kat Hong Kong. Sebelum dia pergi saya dah pesan tak payah nak belikan saya apa-apa, berjimatlah 'kononnya'.

Hari pertama dia sampai Hong Kong, katanya first day belum pergi China lagi so jalan-jalan kat Hong Kong dulu. Malam tu dia text saya. Owh, conversation agak sengal sikit so feel free to skip eheh :P

Hubby : Syg ngah wt pe?
Me : Tgk fb...pasal BERSIH.abg mkn dh ke?syg xmkn pn lg.xselera.pastu sakit pala dr pg td.....
Hubby : Sian. ni abg ade beli sesuatu kt syg.pakai utk raya.mesti syg suka giler.abg anta mms xdpt.xtau npe.huhuhu
Me : Abg beli handbag yer...tulke?
Hubby : Iyer.....handbag kesukaan syg
Me : COACH???
Hubby : Aaah.die macam clutch.xbesar.sederhana.leyla pakai raya.
Me: Uwaaaa...terharunyerr..rse cm baik trus sakit pala hehehe..tq boo boo, sayang boo boo :) Eh, ni hok ori ke hok gred aa?
Hubby : Ori la.ade warranty 1year

Seriously, memang terus baik sekejap sakit kepala malam tu. Hehehe. And yang comelnya, dia tau clutch tu apa, so cute *ye, sila muntah.

Memang saya ada banyak kali cakap kat En hubby yang saya berazam nak beli jugak one of the designer handbag, at least sekali seumur hidup jadilah, tapi taklah berniat nak dia belikan pun. I actually would prefer to save money and buy it myself since this is just a 'want' thing, not 'need' thing.

But anyway, I'm so thankful he always take note of every silly things I say. Thanks Boo-Boo :)

6 comments:

H.a.y.a.t.i said...

so sweetnyer!!!.. oh yeah, ur hubby ade tastelaa.. i'm so into coach as well... sememangnyer comel!!

___Mrs Suhaidi___ said...

wahhhh.....bestnyer...jeles...:(

___Mrs Suhaidi___ said...

owh btw...jurulatih pertama??hahaha

mygoldpen said...

petite : hehe..xtaula sweet ke ape, tp aku rse hubby aku tu bosan kot aku asyik duk ckp psl handbag2 tu

buyan : hukhuk..jgnla jeles..sy lg jeles gucci kamu :P

haa..nama lain dia hehe

yatie chomeyl said...

comeynyo clutch tu. :)

armouris said...

lagi info tentang handbag di SIHAT SELALU - Handbag Organizer Mudahkan Penyusunan Barang Dalam Handbag